onsdag 14 december 2011

Hektisk, trevlig vecka med massor av advent, jul och Lucia

Ja, den här veckan är det mycket! Igår var det luciafirande på lillsnufflans dagis tidigt på morgonen och sedan julfest på jobbet på kvällen. Imorgonkväll blir det Luciafirande på Yrhättas lekis och på fredag ännu en julfest på jobbet, i lite större skala än den igårkväll som bara var för oss på "Råd och stöd".

Luciatåget på dagis var precis så näpet och urgulligt som det brukar vara. Men barnen var dessutom väldigt duktiga på att sjunga vilket var en glad överraskning. Till och med Snufflan sjöng lite i år även om hon också var ganska upptagen med att se sig om på alla föräldrar och syskon. Men modershjärtat blev både stolt och rörd över den vackra vyn.

Stolt Luciasnuffla!


Hela dagisgruppens Luciatåg


Barnen tränar lite hemma några dagar innan Lucia

Sen har vi faktiskt också hunnit med att baka pepparkakorna innan Lucia i år, fantastiskt! Tjejerna gjorde det mesta jobbet själva och det blev mycket och väldigt fina papparkakor.






Julfesten på jobbet var mysig och vi underhölls högklassiskt av en  grupp elever från Eskilstuna musikskola. Repertoaren var både rolig och vacker och några av ungdomarna var verkligt duktiga. Kul att de ställde upp på att showa för oss  "gamla" människor.


Tråkigheter har tyvärr också hänt. Någon illasinnad människa har stulit sonens moped som stod parkerad precis utanför ytterdörren. Att folk kan vara så FRÄCKA! Det är verkligen tråkigt! 




Farväl Viarelli!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en rad så blir jag glad!